Zien is Geloven! – stuur je toekomst met je vision-board

Hoe wil je leven? Hoe ziet dat eruit en hoe voelt (ruikt, klinkt, smaakt) het? Krijg zes weken lang opdrachten, inspiratie, verdieping, begeleiding, tips en uitwisseling.

Zet je op de lijst en blijf op de hoogte als er weer een project aan komt.

ik wil op de hoogte blijven van Zien is Geloven! –>

Je hebt wel wensen, dromen en ideeën over wat je wilt creëren in je leven, maar je weet niet hoe je ze concreet kunt maken? Je zou willen dat je vol zelfvertrouwen projecten op zou pakken maar merkt dat je jezelf soms tegenhoudt?

In het online project Zien is Geloven! sta je jezelf toe eens goed naar binnen te kijken en voelen waarvan je tot leven komt, waar je werkelijk naar verlangt en wat er in de weg zit om dat waar te maken. Want we saboteren allemaal weleens onze dromen. ‘Het zal toch niet echt zo zijn dat…?’ ‘Dat is niets voor mij.’ ‘Dat durf ik niet.’ ‘Wie ben ik?’ ‘Dat is veel te duur.’ ‘Daar ben ik te oud / te jong voor.’ ‘Dat lukt nooit.’
Het goede nieuws is: deze gedachten hoeven niet eerst te verdwijnen voordat je verder kunt. Je zult ontdekken dat je ondanks deze overtuigingen en angsten aan de slag kunt met het realiseren van jouw wensen.

Je maakt een vision-board waarmee je je brein, hart en handelen de goede kant op stuurt om dat te creëren in je leven wat je echt wilt.

Je maakt een vision-board waarmee je je brein, hart en handelen de goede kant op stuurt om die dingen (zaken / gevoelens / levenshouding) te creëren in je leven die je echt wilt. Door deze te verbeelden, kun je je nog beter voorstellen hoe het zal zijn: Zien is geloven!
Met je poten stevig in het nu werk je aan het straks van je dromen. Je vision-board kan gaan over tastbare zaken zoals meer geld verdienen of over je gevoel en levenshouding. Over meer bewegen of juist vaker luieren. Of, heel concreet, over waar je met je bedrijf wilt staan op 1 juni 2021.

Met je poten stevig in het nu werk je aan het straks van je dromen. Hoe wil je leven? Hoe ziet dat eruit en hoe voelt (ruikt, klinkt, smaakt) het?

“Ik heb aan dit project deelgenomen omdat ik nogal in een impasse zat. Door Lucy’s fijne aanwijzingen en goede zorg tijdens dit project heb ik helder kunnen krijgen waar ik naartoe wil, en dat de weg ernaartoe niet vast hoeft te liggen.” - Bas Brader

Waarom zou je meedoen?


Zien is Geloven!
is een intensief, levendig, licht, diepgaand, liefdevol, speels, creatief en spannend project, waarin je aan het eind veel meer inzicht hebt in wat je echt wilt creëren in je leven en wat jou daarin tot nu toe heeft tegengehouden.
Het concrete vision-board (en alles wat je in het maakproces hebt gedaan, ervaren en beseft) zal je helpen de juiste stappen te zetten en de meeste deelnemers ervaren tijdens het project dat ze al in beweging komen en wensen realiseren.
Door speelse en visuele invalshoeken op bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei, leer je dat je niet alles op orde hoeft te hebben om stappen te kunnen zetten. Sterker nog; met al je weerstand, angsten en remmende overtuigingen aan de arm, stap je voor je het weet je gewenste toekomst binnen.**

lees hier wat enkele eerdere deelnemers er zoal over vertellen–>
Dit project gaat veel verder dan op een middag wat plaatjes op een stuk karton plakken. Op een lichte en speelse manier maak je een (*diepgaande) ontdekkingstocht in jezelf. De opdrachten vragen wakkerheid en eerlijk zijn tegen jezelf en ze helpen je bij een groter zelfbewustzijn. Je gebruikt hierbij bestaande foto’s en ik moedig je aan ook foto’s te maken. Het project Zien is Geloven! is zelfs geschikt voor wie zichzelf steevast niet-creatief noemt, want geloof het of niet; ook jouw creatiekracht is onbegrensd.

Je Vision-Board hoeft trouwens geen platte plaat te zijn. Het is een visuele representatie van je dromen, wensen en verlangens, in de ruimste zin van het woord. Het kan de vorm aannemen van een pure simpele collage, tot een 3D-weergave, een schilderij, een mobile waar foto’s in hangen, een kijkdoos, een filmpje… Je hoeft dat nog niet te weten aan het begin, maar gaandeweg het project ontdek je zelf wat het best bij jou past. Waar jij vrolijk van wordt en waar jij graag naar kijkt.


“Een speelse, liefdevolle, confronterende en wonderlijke zoektocht naar je grootst mogelijke zelf.” Lily Schuimer


Wat krijg je concreet bij Zien is Geloven!? Er zijn twee varianten

Zien is Geloven! - basis Maak je Vision Board zelf op basis van speelse opdrachten met fotografie.

Zien is geloven! – Basis

 

In ‘Zien is Geloven! – basis‘ doe je alles op jezelf. En het is gebleken dat dat prima kan! Alle opdrachten en input zijn compleet en deze variant is vooral geschikt voor mensen die wel gedisciplineerd kunnen werken maar vooral ook mild kunnen zijn voor zichzelf als het niet helemaal loopt zoals ze hadden gedacht. Ik check ook in om te kijken hoe het je vergaat.

Het kost:

Voor één persoon betaal je € 85,- inclusief BTW / € 70,25 exclusief BTW.
Voor twee personen betaal je bij ‘Zien is Geloven! – basis’ € 155,- inclusief BTW (dat is € 128,10 exclusief BTW). (Betaling in een keer voor twee personen.)

Het omvat:

 • Toegang tot een afgeschermd deel van de site waar je alle materialen aangeboden krijgt;
 • Zes weken lang twee à drie opdrachten per week;
 • En elke week diverse bronnen van inspiratie en verdieping: filmpjes, beelden, teksten of websites;
 • Een à twee keer een incheck per mail om te kijken hoe het je vergaat;
 • Alle input blijft nog tot twee maanden na afloop van het project beschikbaar, zodat je er nog wat langer aan kunt werken indien nodig;
 • Bovendien krijg je op het eind een interactief e-book in pdf-formaat van 62 pagina’s, waarin alle materialen (opdrachten, inspiratie, tips) gebundeld zijn.

Er is op het moment geen mogelijkheid om mee te doen.

Zien is Geloven! - totaal Maak je Vision Board zelf op basis van speelse opdrachten met fotografie.

Zien is geloven! – Totaal

 

Zien is geloven! – totaal‘ is voor wie het meeste uit zichzelf wil halen en daarbij persoonlijke begeleiding en steun wenst. Voor wie het fijn vindt om niet alleen per mail gebruik te kunnen maken van mijn oor, vragen en persoonlijke tips, maar ook soms per Skype wil kunnen overleggen, vragen stellen en geïnspireerd raken.

Het kost:

Voor één persoon betaal je € 195,- inclusief BTW / € 161,16 exclusief BTW.
Voor twee personen betaal je bij ‘Zien is Geloven! – totaal’ € 350,- inclusief BTW (dat is € 289,25 exclusief BTW). (Betaling in een keer voor twee personen.)

Het omvat:

 • Toegang tot een afgeschermd deel van de site waar je alle materialen aangeboden krijgt;
 • Zes weken lang twee à drie opdrachten per week;
 • En elke week diverse bronnen van inspiratie en verdieping: filmpjes, beelden, teksten of websites;
 • Geregeld een incheck per mail en Facebook om te kijken hoe het je vergaat;
 • Alle input blijft nog tot twee maanden na afloop van het project beschikbaar, zodat je er nog wat langer aan kunt werken indien nodig;
 • Bovendien krijg je op het eind een interactief e-book in pdf-formaat van 62 pagina’s, waarin alle materialen (opdrachten, inspiratie, tips) gebundeld zijn.

In het totaalpakket krijg je ook nog:

 • Begeleiding via persoonlijk mailcontact wanneer je specifieke vragen hebt die je liever privé behandelt;
 • Begeleiding per Skype. Ik ben gedurende het hele project op afspraak beschikbaar om je vragenderwijs verder te helpen als je vastloopt, vragen hebt, geprikkeld of bevraagd wilt worden;
 • Een besloten Facebook-groep waarbinnen ik extra input geef en de deelnemers wekelijks op een vaste dag en tussendoor vrij kunnen verbinden, uitwisselen, vragen stellen, etc.;
 • Tips en trucs voor het online zoeken van beelden;
 • Een online minicursus beeldbewerking voor echte beginners. Je leert enkele basisvaardigheden die je ook voor je bedrijf of privéleven goed kunt inzetten bij het zelf creëren van beeld. Ik leer je te werken met pixlr.com, een gratis online beeldbewerkingsprogramma, dat erg lijkt op Photoshop.

Er is op het moment geen mogelijkheid om mee te doen.

Het helpt om dingen concreet te maken, is een vriendelijke stok achter de deur voor iedereen die wel eens nadenkt over wat ie eigenlijk wil maar er niet verder mee komt. Elisabth Griffioen, De Video Vakvrouw


 

Door speelse en visuele invalshoeken op bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei, leer je dat je niet alles op orde hoeft te hebben om stappen te kunnen zetten.

Wat vraagt het project van jou?

Om A een eindproduct te krijgen aan het eind van de projectperiode en B resultaat te ervaren op de langere termijn, zijn twee zaken nodig:

 • je vertrouwen dat de opdrachten, hoe vreemd, spannend of simpel ze ook lijken, waardevol en zinvol zijn;
 • je commitment om de opdrachten te doen en toe te werken naar het vision-board.

Er zijn altijd dagen waarop er wat minder tijd is of dat je hoofd er niet naar staat. Daar houd ik rekening mee bij het begeleiden en soepeltjes achter de broek zitten…

De tijdsbesteding is gemiddeld elke dag een half uur gedurende zes weken. (Sommige dagen doe je niets of ben je een kwartier bezig, de andere ben je een middag zoet. Jij deelt zelf je tijd in.)

ik wil op de hoogte blijven van Zien is Geloven! –>

Lees dit ook:

* Je gaat in het project Zien is Geloven! zo diep als je zelf wilt en aankunt. Het is te verwachten dat er diepere lagen in jou wakker worden. Je voelt haarfijn aan hoe ver je daarin kunt gaan. Ik ben gedurende het hele project beschikbaar voor persoonlijke uitwisseling per mail en Skype/telefoon. Ik ben niet aanwezig als therapeut of coach, maar als getuige en gids vanuit mijn levenservaring en ervaring met de helende kracht van fotografie en creativiteit. Mocht je gaandeweg behoefte hebben aan meer begeleiding, dan kan ik je in contact brengen met een professional. (Heb je naar aanleiding van dit stukje tekst vragen, neem dan gerust even contact op.)

** De opdrachten en alle materialen heb ik met grote zorg gemaakt. Mijn aanwezigheid heeft tot doel jou bij te staan waar ik kan. Het uiteindelijke succes en resultaat van het project hangt natuurlijk ook direct af van je eigen inspanning (en ontspanning) en je commitment om je over te geven aan de opdrachten en het proces dat daarmee in gang wordt gezet. Garanties kan ik helaas niet geven.

 

9 Reacties Schrijf een reactie

Geef een reactie