Wat klanten zeggen

portretfotografie in het park, foto's: Lucy Lambriex, ziebinnenzijde.nl

“Lucy is een zeer prettig mens, een vakvrouw en ze raakt. In eenvoud, in plezier, in speelsheid, in professionaliteit en in ontmoeting. Ze doet zo ongeveer hetzelfde werk als ik, alleen dan met een prachtige tool; de camera. Mensen laten voelen en zien zoals ze werkelijk zijn!
En omdat ik niet makkelijk voor de camera sta… en toch goede foto’s nodig had voor mijn bedrijf en mijn website, was de keuze snel gemaakt. Een heerlijke middag in het Vondelpark, in alle rust aan de camera wennen, veel humor en plezier, zorgden voor een geweldig resultaat. Als ik van anderen hoor; Wauw. Mooi. Dít is wie je werkelijk bent…is de opdracht meer dan geslaagd! – Lily SchuimerCoaching | Leiderschap | Dialoog

Conceptuele portretfotografie op locatie, website headers, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“Lucy maakte voor mijn bedrijf BRUG training en coaching in de zorg de nieuwe foto’s voor onze website. Wat ben ik tevreden over het eindresultaat en over de manier waarop de samenwerking met Lucy is verlopen! Speciale dank naar Lucy’s modellen, zij hebben voor mijn gevoel hun zachtheid en wijsheid in de foto’s tot uitdrukking gebracht. Dat raakt me. Samen met hen en Lucy konden de foto’s zó worden en passen ze perfect bij waar wij voor staan.” – Annette Schipper, BRUG training en coaching in de zorg

Studio-portretfotografie, familieportretten, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“Lucy is een geweldig mens. En als je iets intiems gaat doen als het maken van portretten van je familie dan is dat heel fijn; noodzakelijk ook. Binnen een paar minuten voelden mijn kinderen, mijn vrouw en ik ons op ons gemak en werden we langzaam voor de lens gebracht. Door een klein beetje buiten de begaande portretfotografiepaden te lopen, door bv. gekke foto’s te maken, ontstaat de juiste losheid waardoor de foto’s vrolijk en ontspannen worden.
De kwaliteit van de gemaakte foto’s is fantastisch! Goed getroffen en technisch mooi afgewerkt. De betrokken manier van fotograferen weerspiegelt zich ook in de nazorg. Snelle en heldere communicatie over de foto’s. Kortom: wij zijn reuze enthousiast en raden een ieder aan die mooie, goede, echte foto’s van jezelf, je gezin of wie dan ook wil hebben, om eens met Lucy te gaan praten.” – Arjan van der Meij

Portretfotografie op locatie, familieportretten, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“Lucy verstaat de kunst om op een heel ontspannen en daardoor ontspannende manier om te gaan met de door haar te fotograferen personen. Er is meteen voelbaar contact. Daarbij is zij een uitstekende fotograaf. Dat heeft geresulteerd in een serie prachtige en zeer persoonlijke foto’s van onze drie kinderen. Ik kan daarom aan iedere trotse ouder aanraden om met Lucy in zee te gaan.” – Paul Veerman

Studio-portretfotografie, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“Ik heb voor mijn afstuderen van mijn ouders een fotoshoot van Lucy gekregen omdat mijn moeder goede ervaringen met Lucy had. Zelf had ik niet veel met fotografie en vind ik het moeilijk om voor een camera te staan. Door Lucy haar persoonlijke benadering en de tijd die ze neemt om je eerst te leren kennen is er een fijne ongedwongen sfeer. De camera is natuurlijk aanwezig, maar het leidt niet meer af, waardoor de spanning van het op de foto staan weg gaat. Het eindproduct is erg mooi geworden en zowel persoonlijk als zakelijk goed te gebruiken. Het is een mooie ervaring geworden om zowel Lucy als mijzelf (verder) te leren kennen.” – Valentijn Brouwer

Portretfotografie op locatie, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“Werken met Lucy is een opluchting! Ze neemt de tijd en voor je het weet sta je met je hoofd in je eigen lamp in de woonkamer. Of althans, dat gebeurde mij. Eigen inbreng en aandacht in overvloed met miss Lambriex.” – Geertje Couwenbergh, schrijver, leraar, columnist, woord-stylist, innerpreneur en potential buddha.

ook met mij werken? –>

Conceptuele portretfotografie voor ondernemers, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“Lucy heeft voor mijn website foto’s gemaakt die moesten verbeelden wie ik ben, wat ik doe, waar ik ben, en hoe ik te werk ga. Wat mij het eerst opviel is dat ze zeer zorgvuldig aftastte wat ik deed, wat ik wilde, en hoe ik dit zelf omschreven had op mijn website. Die gesprekken zetten mij ook weer aan het denken over deze thema’s waardoor we samen een beeld kregen van wat we wilden. Uiteindelijk is het haar gelukt om heel relaxed te werk te gaan, waardoor ik natuurlijk poseerde, te werk ging met objecten, en me volledig op mijn gemak voelde. Ik vond het zelfs leuk om met de camera te spelen.
Dat spelen en zoeken maakt dat er verrassende foto’s ontstaan. Portretten die geen pose zijn, maar je ware ik, oftewel ‘treffend’ zoals enkele mensen uit mijn omgeving het noemden. Het uiteindelijke resultaat heeft geleid tot een uitgebreide serie die ik op verschillende manieren gebruik op diverse media. En ook al zijn de reacties heel positief, voor mij was het belangrijk dat ik er op een eerlijke manier opstond, die niet gemaakt was, en dat is zeer goed gelukt.” – Martin Fredriks, helpt als LeMartin creatieven met hun bedrijfsvoering.

Portretfotografie op locatie, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“The photography with Lucy was simply and purely enjoyable, something I thought I would never say after being in front of a camera. She made our session together great fun and I was able to let go into it and trust what was happening. I think Lucy can really listen-in with her camera with sensitivity and delight.” – Ros Oliver, senior spiritual care  educator / ‘Deep Listening’ trainer.

Conceptuele portretfotografie voor ondernemers, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“Lucy heeft me eerst op mijn gemak gesteld met truffels en thee en toen foto’s van me gemaakt waarvan zowel mijn vader als mijn dochter zeggen ‘dat ben je helemaal’ en waarvan ikzelf ook vind dat ik er hartstikke leuk en ontspannen opsta. Wat ik enorm waardeerde was dat we het zo samen deden, ik werd niet zomaar gefotografeerd, maar ik mocht meedoen, meedenken, meespelen.” – Liesbeth Jongkind, wetenschapsjournalist en schrijfcoach.

Portretfotografie tijdens interview, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“I just opened my email and saw this wonderful wealth of photos from you and I am thrilled. (…) In fact, my experience with you was unique. It has not happened with me before that a photographer arrived before a shoot and elected to stay through an interview in order to best capture a sense of me that might otherwise be missing. Your discrete presence throughout the interview was inspiring to me, as if I were teaching a class, which always enlivens what I say and how I look. I was tremendously impressed with this personal approach to photography.”

Sylvia Boorstein,boeddhistisch leraar, portretten voor Boeddha Magazine

klik voor een afspraak of informatie –>

 

portretfotografie op locatie, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“(…) to express my deepest thanks for your tremendous care and creativity. The photos are amazing! I have just looked at them and you are very gifted. You take more than just an image. You capture something deep and I know how hard this is to do.”
Vidyamala Burch, writer and Breathworks teacher

portretfotografie op locatie Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“You were super professional without being pushy. I enjoyed the ease with which you were working.”
Vinny Ferraro, buddhist teacher and Challenge Day leader

 

 

portretfotografie studio en op locatie, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“Tjee wat is een foto shoot hard werken! En wat is het leuk! Het moeilijkste én het leukste vond ik om mezelf echt te laten zien voor de camera. In het begin vond ik dat even eng, maar je bent goed in het creëren van een veilige sfeer. En dat is te zien op de foto’s. Je hebt me mooi weten te ‘vangen’, alsof ik mezelf echt aankeek. Maar het beste compliment kwam van mijn lief, hij zei: ‘dat is écht Lieke’.” – Lieke Michiels van Kessenich, Lieke Zwerft

portretfotografie op locatie, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“Getting photographed by you was both fun and natural. I really appreciated feeling like I could be myself and relax.”
Jake Cahill, inspirator en Challenge Day leader

 

ceremoniële fotografie Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“De monnikswijding is een intieme ceremonie. Een fotograaf die rondloopt kan de intimiteit van deze ceremonie helemaal wegnemen. Toch had ik er alle vertrouwen in dat Lucy de intimiteit zou weten te bewaren. En het resultaat mag er dan ook zijn. Lucy heeft prachtige foto’s gemaakt van mijn monnikswijding. Bij het bekijken van de foto’s beleefde ik mijn ordinatie opnieuw. Nu met beeld en niet alleen in de geest. Lucy heeft met haar beelden precies gevangen hoe ik mij voelde: gelukkig en blij, ze heeft er voor gezorgd dat ik aan één van de bijzondere dagen uit mijn leven een waardevolle herinnering heb.” – Petra Hubbeling,voor en tijdens Shukke Tokudo (monnikswijding), blog

portretfotografie op locatie, Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde“Ik vond het ook erg fijn om de sessie bij je te doen, voelde me erg op mijn gemak. Was helemaal niet bezig met hoe zou ik er opkomen, heb gewoon vertrouwen in je blik en je kijk. En het resultaat laat zien dat het het vertrouwen waard is. Mooi!!” – Petra Hubbeling, blog