Over jou

Wie ben jij (een u?) en wat wil je van mij? Persoonlijke of zakelijke portretten?

Misschien ben je wel een u! Dat vind ik niet erg, als u van binnen maar een je bent.
Je bent niet al te dol op camera’s die op jou gericht zijn, maar je wilt wél een serie bijzondere portretten van jezelf of de essentie van je bedrijf. Je wilt zakelijke portretten waarmee je de klanten aanspreekt die bij je passen. Je wilt fotografie waarin je jezelf herkent, die opvalt en waar geen woorden bij nodig zijn. Persoonlijk of zakelijk; je wilt dat ik jou of je verhaal voor je verbeeld met het juiste gevoel, de juiste toon en die geur die zich zo moeilijk laat benoemen.

wat andere klanten zeggen –>

Wat heb je aan mij?

Ik ben een je, al word ik op straat toch meestal u genoemd. Van binnen ben ik een je en zo werk ik ook. Werk is spelen, maar ik neem het spelen wel serieus en maak geen oppervlakkige snelle plaatjes van je buitenkant. In de fotosessies neem ik ruim de tijd om jouw binnenzijde op de foto te krijgen. Daarmee trek je de best passende personen en klanten aan.
En heel belangrijk in mijn werk: zakelijke portretten hoeven niet stijf of standaard te zijn. Samen met jou bedenk ik iets dat onderscheidend is en opvalt. Wil je stijf en saai, dan kan ik je niet helpen.

Wil je stijf en saai, dan kan ik je niet helpen.