Bevrijd je creativiteit!

Five tools for unlocking your creativity

Bevrijd je creativiteit met mijn nieuwe cursus

Daar is ie dan. De intro-video van mijn nieuwe cursus Unlock your Creativity with Photography and Writing. Het was me een klus joh! En wat heerlijk dat de aanmeldingen nu beginnen te lopen. Zat ik de eerste week na publicatie nog te stoeien om mijn eerste 25 studenten binnen te krijgen; nu heb ik er al 45. En dat is een fijn begin binnen anderhalve week. En nu de grootste druk eraf is, het algoritme op Skillshare wakker is geworden en de cursus nu spontaan gevonden wordt door meer mensen, kan ik er wat vrijer en relaxter over vertellen. En laten zien! Bevrijd je creativiteit, maar bekijk eerst even de intro-video.

De cursus is voor jou als je merkt dat je soms zo in je hoofd vastzit, dat je niet meer creatief kunt denken.

Doe kosteloos mee –>

Voor wie?

Voor wie is de cursus bedoeld? De cursus is voor jou als je merkt dat je soms zo in je hoofd vastzit, dat je niet meer creatief kunt denken. Dat het je eigen creativiteit hindert en je je geblokkeerd voelt en niet meer kunt tekenen, schrijven, koken, of een probleem oplossen in je werk. Je hoeft dus geen speciale band met fotografie te hebben om dit te laten werken. Fotografie en reflectief schrijven zijn slechts middelen. En de vijf gereedschappen die je leert, zet je op elk gewenst moment in om weer in de juiste mentale staat te komen.

(Stiekem is het een soort mini mindfulness-training, maar dan zonder dat je dat direct doorhebt.)

Het onderwerp maakt me zo blij. De camera (of smartphone) en reflectief schrijven zet je in als middelen om creatief weer vrij te worden. De opdrachten maken gebruik van fotografie, maar werken op je geest in, op een manier die effectief is met alle creatieve uitingsvormen. (Stiekem is het een soort mini mindfulness-training, maar dan zonder dat je dat direct doorhebt.)

Hoe kan ik meedoen?

De cursus staat op het platform Skillshare, dat werkt met een abonnement. Met onderstaande link mag je dit vrijblijvend uitproberen. Zowel mijn cursus als de rest van het platform!
Een beetje zoals Spotify voor muziek werkt, krijgt de teacher betaald per bekeken minuut. Ook krijg ik een dollartientje als je je aanmeldt voor een proefabonnement, zelfs als je na die maand gratis rondstruinen besluit niet te blijven. No strings attached!

Kom je ook spelen? –>

Six student projects skillshare cursus Lucy Lambriex

 

 

Geef een reactie