Creatieve fotosessie portret en verhaal

(3 klantbeoordelingen)

 750,00  907,50 incl BTW

In een lekker lange fotosessie maken we portretten en we vertellen het verhaal van je bedrijf

In een lange creatieve fotosessie maken we zes portretten van de ‘echte jij’ én 20 sfeerbeelden en/of conceptuele beelden. Hiermee vertel je je zakelijke verhaal sprankelend en helder op je website, blog en social media.

Uitverkocht

Beschrijving

In de Creatieve fotosessie – portret en verhaal kom ik naar een locatie van jouw keuze, waar we minimaal drie uur samen aan de slag gaan om jouw verhaal te verbeelden en portretten te maken. Doordat we beginnen met het verkennen van de ruimte, het materiaal en het verhaal, door samen een tijdje te werken en spelen, is het maken van de portretten meestal een eitje. Zelfs als je er eigenlijk nog best wel tegenop ziet.

Door samen een tijdje te werken en spelen, is het maken van de portretten meestal een eitje.

Creatief

Met de uitgebreide fotoserie voorzie je lange tijd je website, blog en social media pagina’s van divers en uniek beeld. We vangen wat je nodig hebt: details van jouw gereedschappen, actieshots, een verstild landschap of een dynamische werkplaats, met jou erin of leeg en uitnodigend. Ik loer door ramen, we knutselen iets in elkaar.

Portret

Bij het maken van de portretfoto’s zoeken we samen naar de pure jij. Geen rol, geen pose, jij. Jij bepaalt welk aspect van jou vooral gezien mag worden. Je energie, zachtmoedigheid, kracht, of zelfvertrouwen. Je kwetsbaarheid, je humor, je vriendelijkheid. Of alles tegelijkertijd. Ik praat niet voor niets steeds over WE; we doen het echt samen.

Wat krijg je in dit pakket?

 • vooraf contact over je wensen en uitwisseling van ideeën, per telefoon, Skype of mail (ik besteed hier ca. een uur aan);
 • rustig samen ‘landen’ voor de sessie;
 • samen de ruimte en attributen verkennen en meer ideeën laten opborrelen;
 • een creatieve fotosessie van ca 3 uur op een locatie naar keuze, die jij zelf regelt;
 • we gaan experimenteren, klooien en fijnslijpen;
 • een ruime voorselectie waaruit je mag kiezen;
 • zes perfect nabewerkte portretten, geschikt als headerbeeld en voor je social media;
 • 20 perfect nabewerkte foto’s die je verhaal vertellen. Het zijn sfeerbeelden of conceptuele foto’s, waarbij je wel of niet in beeld bent, al naar gelang je wensen en wat we samen laten ontstaan;
 • alle beelden ontvang je digitaal in kleur, op hoge en webresolutie, desgewenst in een bepaalde uitsnede;
 • Let op: reis- en vervoerskosten zijn inbegrepen tot 25 kilometer vanaf mijn woon-werkplaats, Vondelstraat 180-O, 1054 GW Amsterdam. Daarboven reken ik 0,75 per kilometer.

Bekijk hier de portretpakketten naast elkaar.

je hebt een afspraak gemaakt en wat moet je nu aan? –>

3 beoordelingen voor Creatieve fotosessie portret en verhaal

 1. Nicky Beentjes

  Ik had foto’s voor mijn website nodig. Maar dan… welke fotograaf kan die nou maken? Als je zoals ik vreselijk kritisch bent op hoe je op de foto staat en welk gevoel dat bij jezelf maar vooral bij je klanten oproept is het een behoorlijke zoektocht.

  Al een paar jaar volgde ik Lucy en dacht ik bij mezelf… zij moet het worden. Waarom? Ik vind haar ideeën te gek en haar foto’s top en… (raar misschien als je een fotograaf zoekt), vooral haar teksten spraken me erg aan.

  Ze hebben humor, zelfspot en lichtheid en laten zien hoe zij de wereld ziet en dat ze de onzekerheid die je hebt als je op de foto moet of gaat begrijpt. Daarmee krijg ik het gevoel dat ze mijn ‘energie’ begrijpt én in een fotoreportage kan vastleggen.

  Geen stijve portretten maar de lichtheid, de energie van iemand weergeven. Omdat ik werk met de energie in mensen en huizen (Energy Clearing, Chinese Astrologie en Feng Shui inrichten) wil ik dat jij als kijker naar de foto’s, intuïtief voelt dat ik de juiste persoon voor je ben om mee te werken. Zelfs als je niet helemaal weet wat ik precies voor je kan betekenen.

  Ik ben echt superblij met de foto’s. Ze zijn kleurrijk, sprankelend en vrolijk in energie en dat is precies wat ik te geven heb aan jou en de wereld. Ze geven precies de juiste sfeer weer die ik wil laten zien.

  De middag zelf, bij mij thuis, was helemaal super. Ook al vroeg het om een geweldige poets en strakke opruimaktie van te voren want je ziet echt alles op een foto (ook op de achtergrond!). Gelukkig is het mijn werk ;-)

  Gewoon experimenteren en laten ontstaan. Gekke dingen uitproberen die een supergaaf resultaat geven. Ik kan alleen maar zeggen, Lucy onwijs bedankt!

  Als jij ook zoekt naar iemand die jouw essentie, jouw energie kan weergeven in plaats van alleen maar een mooie van je foto maakt kan ik je Lucy absoluut aanraden!

  groet!

  Nicky van Vital Living, vital-living.nl

 2. Daan

  Ik heb een grote serie persoonlijke portretten laten maken van mijn gezin. Wat een mooie middag was dat. Lucy maakte contact met ons allemaal, zelfs mijn zoon met autisme liet zich vrolijk zien aan haar en de camera. Het was een echt avontuur waarin we samen gingen ontdekken wat er was. We hebben rustige momenten beleefd maar ook hilarische.
  Ik kan dit echt aanraden aan iedereen die het leuk vindt om er open in te gaan en te zien waar het heen gaat. We hebben nu een prachtige fotoreportage van ons gezin en portretten van ons allemaal.

 3. Marieke Ploeg

  Ondertussen heb ik Lucy nu twee keer gevraagd voor een professionele fotosessie. beide keren voelde als samenwerken, of meer nog als samen spelen. De eerste keer lukte het haar om me over mijn foto-schroom heen te krijgen. Door wie Lucy is, door haar vrolijkheid, door hoe ze vanachter haar camera contact met mij legde.
  Toen ik een nieuwe serie foto’s nodig had voor mijn website als beeldend kunstenaar voelde het vanzelfsprekend Lucy weer te vragen. Opnieuw leverde de fijne ontmoeting tijdens de sessie, beelden op die mijn online presence de warmte en inhoud geven die ik zocht.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *