Portretsessie-totaal

(12 klantbeoordelingen)

 495,00  598,95 incl BTW

Ik portretteer wie je echt bent, voor privé- of zakelijk gebruik

De acht portretten die ik in deze uitgebreide portretsessie van je maak, laten zien wie je bent, wat je wilt overbrengen, waar je voor staat: Zie Binnenzijde!
Ik neem altijd de tijd om daar samen achter te komen en deze beelden vervolgens te maken.

Uitverkocht

Beschrijving

In de Pure portretsessie-totaal zoeken we in een uitgebreide en ontspannen fotosessie samen naar de pure jij. Geen rol, geen pose, jij. Jij bepaalt welk aspect van jou vooral gezien mag worden. Je energie, zachtmoedigheid, kracht, of zelfvertrouwen. Je kwetsbaarheid, je humor, je vriendelijkheid. Of alles tegelijkertijd. Wat krijg je in dit pakket?

 • vooraf contact over je wensen, per telefoon, Skype of mail;
 • rustig samen ‘landen’ voor de sessie;
 • een portretsessie van 1,5 à 2 uur op een locatie die jij verzorgt (jouw werkplek, thuis of ergens anders);
 • een ruime voorselectie waaruit je zelf mag kiezen;
 • acht perfect nabewerkte foto’s die je digitaal ontvangt in kleur of zwart-wit.
 • Let op: reis- en vervoerskosten zijn inbegrepen tot 25 kilometer vanaf mijn woon-werkplaats, Vondelstraat 180-O, 1054 GW Amsterdam. Daarboven reken ik 0,75 per kilometer.

Bekijk hier de portretpakketten naast elkaar.

je hebt een afspraak gemaakt en wat moet je nu aan? –>

12 beoordelingen voor Portretsessie-totaal

 1. Jean-Marc Saurer

  Op zoek naar een professionele portretfotograaf, werd ik getipt op Lucy Lambriex.
  De site maakte me nieuwsgierig en gaf me al vooraf een positief gevoel. De kennismaking in haar atelier was zacht uitgedrukt verbazend. Een sfeer van openheid en verwelkoming, zonder opdringerigheid noch spanning, eenvoudig en alsof je even op de koffie komt bij een vriend of vriendin. Ik voelde me begrepen, als mens gezien en gehoord.

  Met aanwijzingen en humor lukte het om mijn plankenkoorts wat weg te nemen. Langzaam zakte de nervositeit durfde me door de camera te laten vangen. ‘Even schudden’ geeft Lucy aan en de laatsten gespannen spiertjes gaven toe. Ik vroeg me niet meer af of het nou goed of handig was; ik mag me gewoon openstellen, ik ben veilig hier. Af en toe kon ik een kijkje nemen op het LCD-scherm van de camera.

  Goh, dat ben ik?!?!! Hoe is het mogelijk, een stuk van mij dat ik nooit eerder in de spiegel heb ontdekt maar echt wel op de foto is! Verfijnd, warm, van binnen uit. Ik voel me geraakt, trots en een beetje verlegen, ik ben gezien… met mijn verschillenden gezichten die ik heb en ben. Zo durf ik naar buiten; zo mag ik me van mezelf laten zien.

  Ik ben Lucy uitermate dankbaar voor haar kunsten als fotografe, want de series zijn messcherp waar het moet en met een ervaren oog gelay-out, fris en waarachtig. Maar daarnaast ook voor haar werkwijze om me aan haar toe te kunnen vertrouwen zo dat ze mij kon ‘vangen’ en ‘weergeven’, wat me rijker en vertrouwder heeft gemaakt met mezelf.

 2. Emilliën BLaauw

  Ja, je moet er wat voor over hebben van Valkenswaard naar Amsterdam om foto’s te laten maken.
  Wat me dit deed doen was de ontmoeting met Lucy tijdens een retraite, haar intentie “ziebinnenbuiten” en haar vakkundigheid die van de site afspringt.
  De vorige fotosessie met een andere fotograaf stond nog in mijn geheugen gegrift, niet zozeer dat ik camera-angst had, maar het lukte maar niet met een ontspannen toet op de foto te komen. En wat maakte nu dat het dit keer wel lukte, nou er moest niets, ik mocht precies daar blijven waar ik was, eerst nog wat in de reisstand, later meer ontspannen, later weer humor, later “even helemaal gehad” en vooral kunnen toegeven, het helemaal niet weten hoe het moet.
  Door Lucy’s oprechtheid en gevoeligheid kon ik vrij de ideeën die ze aangaf volgen en kreeg ik er heel veel plezier in. En toen ik de foto’s zag, vond ik me zelf opeens een stuk liever en helemaal er niet raar uitzien met gekke bekken.
  Buiten dat ik nu heel veel prachtige foto’s heb, voor allerlei doeleinden, heb ik er ook een heerlijke ervaring bij, vrij bewegen door de ruimte terwijl iemand je voortdurend in het vizier heeft.
  Ja en nu de volgende stap, de foto’s in de wereld zetten, website, linked-in, facebook ……

 3. Valentijn Brouwer

  Ik heb voor mijn afstuderen van mijn ouders een fotoshoot van Lucy gekregen omdat mijn moeder goede ervaringen met Lucy had. Zelf had ik niet veel met fotografie en vind ik het moeilijk om voor een camera te staan. Door Lucy haar persoonlijke benadering en de tijd die ze neemt om je eerst te leren kennen is er een fijne ongedwongen sfeer. De camera is natuurlijk aanwezig, maar het leidt niet meer af, waardoor de spanning van het op de foto staan weg gaat. Het eindproduct is erg mooi geworden en zowel persoonlijk als zakelijk goed te gebruiken. Het is een mooie ervaring geworden om zowel Lucy als mijzelf (verder) te leren kennen.

 4. Margriet Hofland

  Lucy heeft mij al twee keer prachtig op de foto gezet. En dat terwijl ik het niet fijn vind om voor de camera te staan en meestal niet blij ben met het resultaat! Ik koos voor Zie Binnenzijde vanwege de verhalen en mooie foto’s op de website. Door Lucy’s persoonlijke én professionele aanpak voelde ik me veilig genoeg om mezelf te laten zien en ik ben dan ook erg trots op het resultaat.

 5. Irene Duinhoven

  Ik had foto’s nodig voor mijn website. Juist omdat ik als virtual assistant werk, wil ik dat mensen die mijn site bezoeken een beetje beeld krijgen bij wie ik ben. Maar naar een fotograaf… dat vind ik nog erger dan naar de tandarts gaan. Alle foto’s die tot nu toe door fotografen van mij gemaakt zijn, zijn meestal in het mapje archief beland of rechtstreeks in de prullenbak. Waarom? Omdat als ik voor een camera moet poseren, ik er steevast op sta als een hert dat als bevroren voor de koplampen van een opdoemende vrachtwagen staat. Ik zag de paniek en vooral het ongemak altijd in mijn foto’s terug. En in het normale leven ben ik geen angstig paniekhert. Verre van!

  Met deze doemgedachten kwam ik ook bij Lucy binnen. En ik denk dat ze de paniek al zag in mijn ogen en aan de vlekken in mijn nek… Binnen een minuut waren we hierover in gesprek. Ik gooide maar meteen op tafel dat poseren voor foto’s echt helemaal niets voor mij was. En wat er precies gebeurde weet ik niet, maar niet veel later was ik volkomen op mijn gemak. We hebben een hele leuke shoot gehad, die zo gezellig was, dat het jammer was dat we moesten afronden. En natuurlijk, dat ongemak kwam regelmatig weer voorbij voor de camera. Maar bij Lucy mag dat er zijn. Je kunt uitspreken waar je tegenaan loopt en ze heeft goede tips om dat weer in rust om te zetten.

  Ik heb ontzettend gelachen toen ik alle onbewerkte foto’s zag. Daar zat echt van alles bij, dus ook de foto’s waarop ik de camera echt zat was en gewoon gekke bekken trok. Hilarisch. Het was moeilijk kiezen uit alle foto’s, maar het is gelukt. De reacties die ik op mijn nieuwe profielfoto krijg (mijn website is bijna klaar…), zijn laaiend enthousiast. “Je straalt!”, “Dit is precies zoals je bent!”. Nou, dat is nog nooit een fotograaf gelukt, dus een diepe, diepe buiging voor de prachtige foto’s én voor deze ontzettend sympathieke, warme, grappige en kundige fotograaf.

  Lucy, nog maar een keer: dank, dank, dank je wel!

 6. Floris

  Kort samengevat: inrichten, belichten, richten, verrichten én Lucy!
  Langer samengevat: je woont in ‘s-Hertogenbosch, zoekt een portretfotograaf en vindt bij toeval op de website van een oud klasgenoot (www.briefvandekoning.nl) een verwijzing naar een vaste samenwerkingspartner in Amsterdam. Blind vertrouwend op het kwaliteitsbewustzijn van een klasgenoot die al 20 jaar uit beeld is, bel je Lucy of ze een dag later tijd heeft voor een portretsessie. Zo snel kan het gaan. En dat met ‘vertragen om te versnellen’ als thema voor de fotoreportage. Het werd een fantastische middag met dito resultaat. Een warm onthaal met voldoende vertraging om elkaar te ‘belichten’. Toen langzaam de versnelling in door samen de passende ‘ik’ te ontdekken. Iets wat Lucy perfect beheerst: wat eerst een verplicht nummertje leek, bleek een hele plezierige en leerzame ervaring. Wat zich ook uit in de resultaten: het is ineens leuk om mijn eigen foto’s terug te zien en ze trots te delen met anderen. Dat had ik absoluut niet voorzien.

  Kortom, voor iedereen die geen genoegen neemt met een ééndimensionale foto: Zie Binnenzijde

 7. Margje

  Ik heb erg opgezien tegen de fotoshoot. Ik zie er altijd tegenop gefotografeerd te worden. Maar ik had er ook wel vertrouwen in dat het toch zou kunnen lukken met Lucy. Ik vond het uiteindelijk erg moeilijk en had niet verwacht dat ik zelf zoveel moest doen. Nou ja, doen, niet doen eigenlijk. Voor een doener geen doen. ;) Het proces vertrouwen en mezelf laten zien. Ik vond het lastig me echt over te geven en dat is toch zichtbaar gebleven op enkele foto’s. Toch ben ik heel blij met een paar waarop je me echt ziet zoals ik me voel.

 8. Kiki

  De doelgroep van Lucy: mensen die het vreselijk vinden om op de foto te gaan, dat ben ik. Lucy’s woorden raakten me, want ik herkende mezelf. Graag wilde ik een paar prettige portretfoto’s. En stiekem wilde ik eigenlijk ook weleens een andere ervaring met ‘gefotografeerd-worden’. Kan het leuker? Kan het luchtiger? Natuurlijker? Met een mengeling van nieuwsgierigheid en spanning kwam ik voor een sessie bij Lucy. En ik kreeg de ervaring die zij op haar site belooft én ook nog een paar portretfoto’s waar ik me goed bij voel. Fijn zeg. Een aanrader, Lucy Lambriex!

 9. Marieke Ploeg

  Al mijn hele leven dacht ik dat ik niet fotogeniek was. Nooit stond ik leuk op foto’s. Ook op foto’s door professionele fotografen stond ik nooit als de mooie vrouw die ik vanbinnen dacht te zijn. Lucy gaf me vanaf het eerste contact het gevoel dat het goed zou komen. Ze nam ontzettend veel tijd om samen te zoeken naar het juiste gevoel en plaatjes die echt bij me passen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, beelden waarop ik helemaal zichtbaar ben als organisatiekunstenaar èn waarop ik mijn eigen schoonheid zie.

 10. Corinne Krikhaar

  Voor de camera van Lucy verandert poseren in een ontmoeting. Tijdens de fotosessie zelf, maar ook daar omheen was alle contact met haar oprecht en fijn afgestemd. Poseren vind ik verschrikkelijk, maar op Lucy’s foto’s zie ik vele kanten van mezelf terug. Een mens van vlees en bloed, wat heel goed past bij mijn werk en dus op mijn site. Veel dank.

 11. Karin Visser Projecten

  Een vriend tipte me dat Lucy geschikt voor me was. Snel gemaild, meteen al leuk! Veel zin in de sessie. Vond het altijd een crime, op de foto. Vooral omdat ik in mn hoofd knapper ben dan de foto’s die ik zag ????. Nu echter de omgekeerde wereld. Echt gaaf, zo’n portretten reeks van jezelf, zo vakkundig gedaan door Lucy!
  Het was gezellig en warm, humoristisch en op een goede manier weer zakelijk. Ik beveel Lucy erg aan!

 12. Marianne

  Foto’s nodig voor linkedin en voordat ik het wist zat ik via een vriendin en mijn man bij een professionele portret fotograaf in hartje Amsterdam. De huiselijke en hartelijke ontvangst (en allemaal leuke spullen) zette de toon voor een geslaagde middag, voor zowel mijn man en mij, om totaal verschillende redenen. Ik ging er open in maar voelde mij uiteindelijk best kwetsbaar en onzeker, alsof Lucy in mijn ziel kon kijken met de camera. Zonder mij daarover te uiten wist Lucy mij door middel van goede regie en beweging weer op mijn gemak te stellen. Het resultaat is een pakket heel goede(voor linkedin) en nog een paar ‘te gekke’ foto’s (voor de schoorsteen mantel). Professioneel en ook heel vriendelijk en open. Een goede combinatie en zeker aan te bevelen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *