Je verlept prachtig! – de workshop!

‘Je verlept prachtig!’ – de workshop (geen workshop gepland)

In ‘Je verlept prachtig!’ – de workshop is ouder worden steeds een mooi, leuk en bijzonder onderwerp gebleken om met andere vrouwen te onderzoeken. Ik heb de workshop twee keer gegeven samen met Carolien Ziegelaar rond het thema ‘ouder worden’. Hieronder zie je een impressie en lees je reacties van deelneemsters. Lees ook het achtergrondverhaal van deze workshop.

“Jullie hebben de workshop mooi en integer opgezet. Hartelijk dank voor een geslaagde middag.”

 

“Blij, plezier, waardevol, eye-opener, mooi, echt leuk.”

“Ook ik heb genoten. Het was echt een verrassing om met onbekende vrouwen de verlepfrustraties te delen en elkaar meteen te vertrouwen. Een heel mooie ervaring.”

Wat maak je mee en wat krijg je?

Zonder al te veel te willen verklappen, kan ik zeggen dat de middag bestaat uit een bonte mix van speelse en serieuze ontmoetingen, vertellen en gehoord worden, sisterhood, kijken en gezien worden, zelf fotograferen en gefotografeerd worden. En er wordt veel, heel veel, gelachen.
Behalve bijzondere, verrassende en gevarieerde ervaringen, houd je er ook drie reportage-foto’s aan over en je ontvangt een filmpje van de middag als herinnering.
Alle drankjes, koekjes en vruchten tijdens de middag en de borrel met knabbel na afloop zitten er natuurlijk ook bij in.

“We waren op een hele fijne manier meteen vertrouwd door de manier van werken.”

Voor wie is het?

Voor vrouwen die hun ouder worden willen omarmen en zich bewuster willen worden van hun schoonheid en beperkende gedachten daarover.

Wanneer is het?

Op het moment is er geen ‘Je Verlept Prachtig!’ gepland. Wil je op de hoogte blijven van activiteiten rond dit onderwerp? Zet je vrijblijvend op de lijst.
ik wil op de hoogte blijven en zet me op de mailinglist > >

“Ik realiseer me dat mijn verlepping eigenlijk helemaal niet erg is.”

2 Reacties Schrijf een reactie

Geef een reactie