Cursus: Courage for the Camera Shy

Heb je schroom voor de camera of zelfs wat angst?

Camera shy, dat zeggen de Engelstaligen zo mooi. Camera-schroom, camera-vrees, en camera shyness in het Engels, allemaal woorden die ongeveer hetzelfde betekenen: helemaal geen zin hebben om op de foto te komen.

Op zich hoef je daar geen hinder van te hebben. Het wordt anders als je wel goede foto’s nodig hebt, omdat je representatief op je website wilt staan of op LinkedIn als een vakbekwame gegadigde voor een baan of klus. Volg dan mijn eerste Skillshare class: Courage for the Camera Shy. Een levendige, speelse en toch diepgaande introductiecursus*, waarin je moed leert verzamelen om voor de camera te verschijnen. Volg deze kosteloos als je nieuw bent op Skillshare (of al een premium account hebt).

Je leert technieken waarmee je je makkelijker toont voor de lens én de baas wordt over je fotosessie,

Je leert diverse vreemde en praktische technieken waarmee je je makkelijker toont voor de lens én de baas wordt over je fotosessie. Ook krijg je meer inzicht in het waarom van je cameraschroom én je leert met een vriendelijker blik naar foto’s van jezelf kijken.

én je leert met een vriendelijker blik naar foto’s van jezelf kijken.

Meld je aan! –>

Volg gratis mijn cursus Courage for the Camera Shy (maar let wel even op)

Courage for the camera shy cursusJe kunt met mij een portretsessie doen, mijn tips lezen op de site, en je kunt nu ook zelf wat serieuzer aan de slag gaan met je cameravrees. Ik leer je hoe je je voorbereidt en hoe je moed verzamelt voor een portretsessie met mij, een vriend, een kennis of een andere fotograaf. Volg de cursus gratis als nieuw Skillshare abonnee! Je hebt er wel een creditcard voor nodig, maar hier wordt niets vanaf geschreven als je binnen twee maanden actief besluit je af te melden van het Premium account. Als je niks doet, word je automatisch betalend abonnee. Zet dus een melding in je agenda.

Volg de cursus gratis!

Goede kans trouwens dat je wel abonnee wilt blijven, want er zijn honderden, zelfs duizenden cursussen te doen. Ze gaan over: aquarelleren, leiderschap, Photoshoppen, spreken in het openbaar, passief inkomen genereren, UI en UX design en nog veel meer. Als je wel abonnee blijft, betaal je ongeveer een tientje per maand, een beetje afhankelijk van hoe je wilt betalen (per maand of per jaar). Misschien wil je zelf wel les gaan geven!

Wel gratis, niet vrijblijvend

Ken je dat, van die gratis e-books die je downloadt maar nooit meer opent? Of andere aanbiedingen waar je je niet aan verbindt? Ik heb gemerkt dat als je jezelf committeert, je zoveel meer kans van slagen hebt, dan als je gewoon een beetje komt kijken. Daarom is dat ook onderdeel van de cursus. Uiteraard kun je dat ook gewoon niet doen als je daar lekker geen zin in hebt.

Meld je aan! –>

Ken je iemand die altijd wegduikt voor de camera?

Stuur dit door. Ben je er zelf een? Dan hoop ik je bij de cursus Courage for the Camera Shy te zien!

Bekijk hier alvast de intro van Courage for the Camera Shy


* Als je echt grote camera-angst hebt of last hebt van een angststoornis, is het belangrijk extra goed voor jezelf te zorgen. De cursus is licht en speels van aard, maar kan wel een hoop emoties en herinneringen oproepen.

1 Reactie Schrijf een reactie

Geef een reactie