Mag ik een portretfoto van je maken?

Dit ben ik, Lucy Lambriex, portretfotograaf en beluisteraar te Amsterdam, voor de beste portretfoto's

Dit ben ik, Lucy Lambriex, portretfotograaf en beluisteraar

Portretfoto van wie je echt bent

Ik haal je binnenkant naar buiten en leg deze vervolgens vast, afhankelijk van je gebruikswensen. Een snelle kiek van je buitenkant boeit mij niet; ik maak een echte portretfoto. Dus ik neem relatief veel tijd voor de fotosessie. Wie ben je? Wat wil je zeggen? Wat is je kern? Daar ga ik graag samen met jou naar op zoek.
Wil je ook de kern van je onderneming verbeelden middels een portret of ander beeld, dan ga ik graag samen met jou op zoek naar de beste manier om dat te doen.
Locatie voor de portretfotografie is mijn fotostudio in Amsterdam-west, maar andere plaatsen zijn natuurlijk mogelijk. Klik!

Illustratie en concept

Ik breng concepten, ideeën, gedachten en gevoelens in beeld, als illustratie bij een artikel, als header voor je website of in plaats van tekst. Ik maak deze foto’s in opdracht van ondernemers. Ook maak ik vrij werk. Dit zijn natuurlijk ogende beelden en portretfoto’s van mensen in dagelijkse situaties in mijn high end-account op Getty Images, en soms humoristische en absurdistische beelden, die je in een ander account kunt tegenkomen.