Cinemagraph!

cinemagraph at the beach

Levende foto’s

Een cinemagraph is een levende foto. Het is stilstaand beeld waarbinnen een of meer delen tot leven komen. Een cinemagraph vraagt je langer te kijken en vertelt je verhaal nog beter, brengt het gevoel nog beter over.
Vijf jaar geleden experimenteerde ik er al eens mee, maar nu heb ik de smaak echt te pakken. Ik kocht een nieuwe camera waarmee ik op 4k video kan filmen (hoogst beschikbare resolutie van dit moment), kocht software en ben gaan spelen. Hieronder de eerste resultaten. Wil je er een gebruiken? Koop dan een licentie op Getty Images.

Een cinemagraph op maat?

Wil je iets op maat? Wil je een idee tot leven laten komen voor je site of presentatie? Zelf een yogapose voordoen? Laten voelen hoe je naar je cliënt luistert of bijna laten proeven hoe je zelfgestookte drank bubbelt en smaakt?
Ik vind het leuk er met je over na te denken en voer het ook graag voor je uit. Soms is het veel werk, soms niet zo. Afhankelijk van de complexiteit van de uitvoerbaarheid van je idee, kost het ongeveer tussen de € 600,- en €1500,- per cinemagraph. Wie weet kan ik je adviseren of het voor je realiseren:

Stuur me een bericht met je wens of idee
Muziek op je site? Koop een licentie voor deze cinemagraph op Getty Images
Elke dag geschitter op je site of in je presentatie? Koop hier een licentie.
Is koffie je product? Koop een licentie voor deze cinemagraph op Getty Images
Zin in weekend op je site? Koop binnenkort een licentie.
Is jouw sanitair ook zo goed? Koop hier een licentie.
Ei op je site? Koop een licentie op Getty Images
Ontspannende staart op je site? Koop een licentie op Getty Images

Geef een reactie