Kort en Puur fotoportretten

Kort en Puur fotoportretten

Kort en Puur is er voor mensen die een of twee heel goede portretfoto’s nodig hebben en voor wie de Pure Portretsessie te uitgebreid is. Met een Kort en Puur-sessie kun je jezelf laten zien zoals je bent.

Met een Kort en Puur-sessie kun je jezelf laten zien zoals je bent.

kort-en-puur2

Wat houdt Kort en Puur in?

Een studio-portretsessie van 30 minuten (mag ook buiten in het park als je dat zou willen).
Plus een kwartier aankomen, kennismaken en even landen.
We kiezen samen een van de diverse achtergrondkleuren: wit, grijs, kersenrood, lentegroen, kastanjebruin, boterbloemgeel of zwart.
Je krijgt: een ruime voorselectie van verschillende foto’s waaruit je twee portretten kiest voor nabewerking. Die krijg je digitaal op hoge resolutie en in een kleiner formaat in kleur aangeleverd.
Nabewerking betekent dat ik de foto’s kleurcorrectie geef, levels en toning aanpas en ze mooi pittig en netjes maak, met een goede uitsnede. Retouche zit hier niet bij in (pukkels weghalen, spinazietanden poetsen), maar als ik een pluisje op je jasje zie, haal ik dat natuurlijk even weg.

Het kost: € 175,-
Extra foto’s uit de voorselectie kun je voor €35,- per stuk bijbestellen.
De prijzen zijn exclusief btw.
maak een afspraak –>

Speciaal aanbod voor bestaande klanten!

Speciaal aanbod voor bestaande klanten: zij krijgen deze sessie voor € 145,- en kunnen hierdoor gemakkelijk af en toe hun profielfoto updaten, zonder meteen alle foto’s op de hele website te vervangen.

Let op: dit product wijkt af van het andere aanbod. Doordat de sessie maar een half uur duurt, is dit helaas niet geschikt voor mensen met cameravrees. Maar, met een beetje schroom kunnen we prima werken!

Maar, met een beetje schroom kunnen we prima werken!

Geef een reactie