Voorwaarden

Boekingsvoorwaarden

Dit zijn de kleine letters in het groot. De voorwaarden voor een boeking bij Zie Binnenzijde in gewone mensentaal. Een boeking voor een fotosessie is een afspraak. Deze kun je in overleg verzetten of afzeggen. Omdat ik op allerlei manieren rekening houd met je komst, heb ik de voorwaarden die ik daaraan stel even op een rijtje gezet.

(Aan)betaling

Bij het maken van een afspraak voor een fotosessie of workshop, doe je een (aan)betaling. Daarmee is je boeking compleet. Dat bedraagt de helft van het totaal geoffreerde bedrag (onder meer bij Pure Portretsessie of Conceptuele fotosessie) of het hele bedrag als het om een workshop of Snelkookpansessie gaat. Kijk voor de voorwaarden op de pagina van de betreffende sessie of workshop.

Afspraak

Fijn! We hebben een afspraak. Dat betekent dat ik me uitgebreid voorbereid op je komst, door mij zo mogelijk in te lezen op je website of je telefonisch, in het echt of per Skype te spreken. De tijd die ik voor je reserveer, houd ik helemaal vrij voor jou. En ik bedenk alvast ideeën voor onze sessie. Ook haal ik lekkers in huis en bereid ik de studio voor of reserveer ik een auto wanneer ik je op locatie ga ontmoeten. Uiteraard kan er altijd iets gebeuren waardoor je niet op onze afspraak kunt verschijnen:

Uitstel

Uitstellen van een fotosessie kan tot drie dagen van te voren. Bij uitstel van de sessie blijft je aanbetaling gewoon staan.
Bij uitstel langer dan een half jaar, kan er tussentijds een prijsstijging zijn. Als dat zo is, zal ik de prijsstijging ten tijde van de sessie extra in rekening brengen.

Afzegging

Afzegging minimaal veertien dagen voor de afspraak: je krijgt het hele bedrag van je aanbetaling terug.
Afzegging tussen zeven dagen en veertien dagen voor de sessie: restitutie van drie vierde (3/4) van het bedrag van je aanbetaling.
Afzegging binnen zeven dagen voor de sessie: restitutie van halve (1/2) van het bedrag van je aanbetaling.

Eerlijk is eerlijk

Ook ik houd me aan onze afspraak. Mocht ik deze binnen drie dagen van te voren willen verzetten, dan krijg je gratis extra twee bewerkte foto’s en een verrassing die zo leuk is, dat je bijna hoopt dat ik de afspraak kort van te voren verzet! (Bij een door mij afgezegde snelkookpansessie krijg je één foto extra)

Deze voorwaarden heb ik met boerenverstand geschreven, zonder hijgende jurist in de nek. Mocht je onduidelijkheden of ongerechtigheden zien of erger, dan hoor ik het graag!