50 x 50, het boek

(7 klantbeoordelingen)

 33,02  35,00 incl BTW

In 2016 zou ik vijftig worden en dat is gelukt. Om het te vieren portretteerde ik vijftig vrouwen en mannen uit mijn geboortejaar 1966. En nu is er een boek met de portretten en de lessen die we leerden.

Leuk als cadeau voor wie vijftig wordt of om wat van op te steken als je jonger bent. Dat vijftig worden is zo gek nog niet!

Wil je het boek ophalen? Voer dan bij het afrekenen de kortingscode ophalen in, dan gaan de verzendkosten er automatisch vanaf.

Slechts 7 resterend op voorraad

Beschrijving

Vijftig, die mooie combinatie van levenslust en levenswijsheid. Dat wilde ik vieren en vangen. Vanaf mijn verjaardag tot het eind van het jaar ontving ik 49 mensen aan de keukentafel voor een ontmoeting en een portretsessie en ook mezelf ving ik in beeld. En nu is er een boek met vijftig zwart-wit portretten en de levenslessen die we leerden.
Je komt het allemaal tegen in het boek 50 x 50. Leuk als cadeau voor een vijftigjarige of om wat van op te steken als je jonger bent.

Leuk als cadeau voor iemand die vijftig wordt
of om wat van op te steken als je jonger bent.

Even bladeren?

50 x 50, het fotoboek is het perfecte cadeau voor iemand die 50 wordt 

50 x 50

– portretten door Lucy Lambriex, Zie Binnenzijde;
– 22 x 22 cm;
– 108 pagina’s;
– zwart-wit en full-colour;
– genaaid gekartonneerd;
– vormgeving door Anja Brunt.

Wil je het boek ophalen? Voer dan bij het afrekenen de kortingscode ophalen in, dan gaan de verzendkosten er automatisch vanaf.

7 beoordelingen voor 50 x 50, het boek

 1. Owen de Vries

  Ik heb meegedaan aan het bijzondere fotoproject van Lucy Lambriex waarbij 50 x 50-jarige mensen geportretteerd zijn. De ontmoeting met Lucy en de fotosessie waren prettig en ongedwongen. Naast de mooie heldere foto’s zijn ook de persoonlijke wijsheden en levenslessen opgetekend in een prachtig ambachtelijk vormgegeven fotoboek. Hartelijk dank, Lucy.

 2. Claire Duval

  Via een goede vriendin van Lucy werd ik gebeld om mee te doen aan het bijzondere fotoproject 50×50. Ik vond meteen het idee erg mooi. Ik ben zelf niet gewend om voor de camera te staan maar gelukkig na een korte tijd voelde ik me op mijn gemak. Ze neemt de tijd, ze is rustig en ze laat je jezelf zijn.
  Het resultaat is een prachtig boek geworden met allemaal mooie mensen erin!
  Bedankt

 3. Nicolien

  Wat een mooi boek is het geworden. Een aanrader voor iedereen die 50 wordt of al is. Maar behalve dat ik het boek aanraad, raad ik Lucy als fotografe aan. Je komt op de foto zoals je bent, maar ook zoals je wilt en Lucy is ondersteunend maar ook richtinggevend. Op een positieve en constructieve manier.

 4. Bart Koopman

  Mooi en onverwacht boek over leeftijdsgenoten. Ik kreeg het cadeau omdat ik vijftig werd en herken me. En niet. Verrasssend veel soorten mensen. Ik zou er wel 100 willen zien.

 5. Arnout Slingerland

  Arnout Slingerland – 21 juni 2017

  Onlangs op mijn gemak jouw boek bekeken, het is echte kunst: niet alleen door het “zien” van jouw mooie foto’s, maar ook door het “horen en voelen” van datgene wat de 50’ers aan wijze lessen meegeven. Dank je voor het maken van dit mooie boek!!

 6. Mirjam

  50 x 50 is een prachtig boek vol herkenbare levenslessen en intieme portretten. Ik heb meteen zin om ook op de foto te gaan bij Lucie.

 7. Klaar O

  Wat een mooie portretten bij elkaar en ik vind veel van de teksten ook waardevol. Ik denk dat het vooral voor mensen die nog (lang) geen 50 zijn, ook een vet kado is, maar toch ook leuk om te zien hoe andere vijftigers eruit zien en hoe ze denken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *