12 stockfoto’s – totaal

(1 klantbeoordeling)

 695,00  840,95 incl BTW

Ik zoek bestaand beeld, speciaal voor jou. Binnen enkele dagen kun je twaalf fraaie beelden hebben voor jouw website of presentatie. Je brieft mij uitgebreid en we hebben intensief contact in de zoekperiode. Ik maak schetsen en voorbeelden van de foto’s in jouw website zodat je kunt uitproberen of het beeld voor je werkt. Neem eerst contact met me op om er zeker van te zijn dat ik je met jouw beeldwensen kan helpen en stop daarna dit product in je mand. De hoge resolutiebeelden zijn bij de prijs inbegrepen.

Uitverkocht

Beschrijving

Ik zoek speciaal voor jou, op basis van jouw briefing, bij iStockphoto 12 foto’s voor jouw headers of voor je blog, voor je folder of je presentatie.

Inclusief 12 beelden t.w.v. ongeveer € 275,-!

Globaal werkt het zo

Tijdens een intensief traject dat enkele dagen of twee weken kan duren, zoek ik op basis van jouw briefing en tussentijdse feedback 12 supergoede beelden voor jouw gewenste uiting. Ik doe suggesties en maak schetsen en jij mag heel primair reageren op wat ik je laat zien. Vervolgens zoek ik verder en laat je kiezen uit twee à drie beelden per onderwerp / thema om uiteindelijk tot een definitieve selectie te komen. Hoe beter je briefing, hoe beter het eindresultaat, dus schreef ik daar een opzet voor. Je krijgt de foto’s op hoge resolutie en ik maak ze op de gewenste maat, zodat je ze meteen, zonder gedoe in je site kunt gieten.
Voor dit op maat gesneden meedenk- schets- in-elkaar-zet- en zoekwerk betaal je: € 695,- ex btw, inclusief 12 foto’s op hoge resolutie. (Voor de de foto’s betaal je al snel € 275,- als je ze los koopt en dan heb je ze nog niet gevonden.)

Lees voordat je dit koopt hoe het werkt en wat we afspreken.

Lees ook de standaardlicentie die aan de stockfoto’s hangt, voordat je dit pakket koopt. Als je meer wilt dan het standaardgebruik, kun je tegen extra betaling de licentie uitbreiden.

De foto’s in het blokje hierboven zijn van iStockphoto.

1 beoordeling voor 12 stockfoto’s – totaal

 1. Marcus Bergmann

  Yes! Razendsnel had Lucy enkele ideeën en invalshoeken gepresenteerd voor mijn presentatie. Die was voor een grote pitch voor een internationaal bureau, dus het moest goed zijn. En ik had het snel nodig. (Sorry voor het uitstellen, lucy!)
  We hadden veel contact per mail en Whatsapp nadat ik eerst per telefoon had verteld wat ik zocht.
  Ik had zelf al lopen zoeken en prutsen, maar kwam niks goeds tegen en had ook geen idee van een lijn in het beeld. Werken met een visuele invalshoek was nieuw voor me en het werkte heel goed omdat je dan makkelijker keuzes maakt en de beelden en tekst elkaar versterken. De kwaliteit van de beelden verraste me ook. Ik had eerst toch een slecht beeld van stockfotografie.
  Uiteindelijk kreeg ik de beelden precies op de maat die ik nodig had. En erg leuk is dat de presentatie in goede aarde viel.
  Ik kan dit aanbevelen aan wie zelf niet goed kan zoeken en wel tijd heeft om intensief mee te kijken gedurende het zoekproces. (In mijn geval waren we in twee dagen klaar.)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *