Ben je ook in 1966 geboren?

Dan werd je ook 50 in 2016

Op vier mei 1966 werd ik geboren en inmiddels ben ik vijftig geworden. Vijftig. 50. Een getal dat nog zo vreemd voelt, omdat ik al vele jaren 30 ben.

De inschrijving is nu gesloten

Om stil te staan bij de Sarah in mij en de Sarah en Abraham anderen, maak ik gedurende het jaar 2016 een portretserie van mensen die ook in 1966 geboren zijn. Ben jij er een?
Vind je het leuk geportretteerd én geëxposeerd te worden? Deelname kost niets en je krijgt uiteindelijk een grote afdruk van jouw portret cadeau.

Deelname kost niets en je krijgt uiteindelijk een grote afdruk van jouw portret cadeau.

Levenslessen, drijfveren en wensen

Alvast een ruw portret als voorbeeld

Bij elk portret plaats ik ook graag een korte tekst. Wat is een belangrijke les/wijsheid voor je? Waar heb je die opgedaan en hoe pas je deze toe? Voor het beantwoorden van die vraag krijg je nog wat extra tijd en je mag me die tekstjes later mailen.

Wat is een belangrijke les/wijsheid voor je?

Studiosessie

En nog een ruw portret als voorbeeld

De foto-ontmoeting duurt in totaal ongeveer een uur en vindt plaats in Amsterdam, met een vaste belichting en zwarte achtergrond, zodat het een rustige, sterke serie wordt van losse portretten in zwart-wit. De uitsnedes variëren, van zeer close tot medium-close. Ik breng je graag in beeld met veel blote huid, maar je bepaalt zelf hoeveel. Neem contact op via onderstaand formulier als je interesse hebt.

Ik breng je graag in beeld met veel blote huid, maar je bepaalt zelf hoeveel.

Expositie

Ik ga de serie online exposeren op mijn site en er komt een boek met de portretten en wijsheid van vijftigers.

De inschrijving is nu gesloten

3 Reacties Schrijf een reactie

Geef een reactie