We zijn begonnen! Maak een Vision Board en verbeeld je visie, droom of wens

PuddingVisieFotoSessies een traject op weg naar je visie, droom of wens

We zijn begonnen! Maak een Vision Board en verbeeld je visie, droom of wens

Vorige week schreef ik een stukje over PuddingVisieFotoSessies, over dat je de weg niet hoeft te kennen om het pad te gaan. Dat je alleen hoeft te weten waar je heen wilt en hoe het er dan uitziet in je leven. Over de kracht van beeld. Het idee dat ik opperde was om tegelijkertijd thuis aan ons Vision Board te werken en dat heeft nu al tientallen mensen bewogen zich aan te melden. Ik wist nog niet precies waar het heen zou gaan, maar inmiddels weet ik wel hoe en wanneer het gaat beginnen en eindigen, en waar het heen leidt. Dit deel begint op zondag 23 november en eindigt op 23 december. Het leidt in deze fase toe naar je Vision Board, een visuele representatie van je visie, droom of wens voor 2015, 2016 of een andere periode. En wie weet wat ik in de tussentijd nog allemaal ga verzinnen. Ik geef me over. Jij ook?

Ik geef me over. Jij ook?

Je kunt nu niet meer meedoen, maar wel op de hoogte blijven

De inschrijving is nu gesloten. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige VisieFotosessies, zet je op de lijst.

Ik zet me op de lijst –>

 

2 Reacties Schrijf een reactie

Geef een reactie