Doe je blinddoek af

waarom je je blinddoek af moet doen. een filmpje van robert krulwich via zie binnenzijde

Waarom je je blinddoek af moet doen

De laatste dagen kom ik allerlei filmpjes en teksten tegen die aansluiten bij de PuddingVisieFotosessies*. Dit grappige en eenvoudige filmpje (het duurt 3:35 minuten) laat zien waarom je je blinddoek af moet doen. En het impliceert voor mij meteen de kracht van een vision board. Kijk! Zie! Laat je zien! Verzamel beelden. Fotografeer zelf!

Kijk! Zie! Laat je zien! Verzamel beelden. Fotografeer zelf!

Zonder een beeld, zonder een blik op de toekomst en een beeld van hoe het er voor jou uit kan zien, maken we blijkbaar spiralen. Dat is niet per se verkeerd, want de toeristische route kan ook heel boeiend zijn. Maar misschien is de tijd dan op. Ik stel me voor dat als ik mijn blik richt op iets dat ik wil creëren of bereiken, de weg ernaartoe zal golven, zigzaggen wellicht, maar waarschijnlijk zal ik niet alsof ik een blinddoek op heb rondcirkelen. Hier zijn allerlei theorieën over en ik zou van alles kunnen schrijven over het brein, maar ik weet er te weinig van. Ik ken alleen mijn eigen hoofd, hart en handen en merk dat ik daar invloed op heb.

*PuddingVisieFotosessies = het programma van Zie Binnenzijde dat nu real time ontstaat, om met meer mensen tegelijkertijd ieder ons eigen vision board te maken.

1 Reactie Schrijf een reactie

Geef een reactie