Het perfecte cadeau voor een vijftigjarige

Wat is het perfecte cadeau voor een vijftigjarige? Een mok met een banale grap over ouderdom natuurlijk. Of anders een humoristisch kaartspel met sekstips. Want die oudjes weten natuurlijk opeens niet meer hoe dat moet. Of een middagje midgetgolf? Ja, daar word je zelf ook enthousiast van hè?

Wat is het perfecte cadeau voor een vijftigjarige?
Een mok met een banale grap over ouderdom natuurlijk.

Een speciaal en uniek cadeau voor wie 50 wordt

Pagina uit het perfecte cadeau voor een vijftigjarige

Maar echt; het bestaat! Ik maakte een uniek cadeau voor een vijftigjarige, omdat ik zelf vijftig werd en mezelf iets moois wilde geven. Het fotoboek 50 x 50 bevat portretten van vijftig vijftigers. Mannen en vrouwen die nog vol bruis zitten, maar ook al voldoende klappen kregen om enige wijsheid op te doen. Elk van hen deelt een levensles en vertelt daar iets over. Hoe leerden ze die les en hoe passen ze hem toe? Een boek om in te kijken en om ook wat in te lezen en het leven bij te overdenken dus. Het boek heeft een fraaie bindwijze, een stoere kartonnen omslag met een zilver gepreegde titel, is gedrukt in een kleine oplage en is dus ook echt uniek. Er zijn nu nog maar enkele tientallen boeken te koop.

Hoe leerden ze die levensles en hoe passen ze hem toe?

Ik wil het boek! –>

Even bladeren in het boek?

50 x 50, het fotoboek is het perfecte cadeau voor iemand die 50 wordt 

Om je een betere indruk te geven van het boek, heb ik een snel bladerfilmpje gemaakt. Als je het wilt bestellen, ga je naar de winkel op deze site, waar je met Ideal kunt betalen. Ik stuur het dan goed verpakt naar je op. Ophalen kan eventueel ook. Vul dan tijdens het bestelproces de kortingscode ophalen in, en de verzendkosten gaan er automatisch vanaf. Per mail kun je een afspraak maken om het in Amsterdam op te halen.

Er zijn nu nog maar enkele tientallen boeken te koop.

Hola! Doe mij er één! –>
  • Geplaatst in: blog

Geef een reactie