Workshops en projecten

Bekijk de workshops, cursussen en projecten van Zie Binnenzijde

Op het moment geef ik geen workshops, maar er wordt wel aan gewerkt. Zet je op de lijst om bericht te krijgen.

Online cursussen over fotografie

Op de online platforms Skillshare en Udemy geef ik diverse cursussen fotografie. Op Skillshare staan er nu zes en eentje daarvan kun je ook op Udemy doen: The Authentic Portrait Photography Toolkit.
Lees er hier meer over.

Wil je op Skillshare een cursus doen, meld je dan aan met deze link. Daarmee krijg jij een gratis premium abonnement waarmee je 14 dagen gratis alles op Skillshare kunt bekijken en ik ontvang een dollartientje. Zelfs als je besluit niet te blijven. Je mag dus alle cursussen op heel Skillshare gratis ontdekken.

 

Je verlept prachtig – de workshop

je verlept prachtig-de workshop-zie-binnenzijdeIn ‘Je verlept prachtig’ – de workshop is ouder worden steeds een mooi, leuk en bijzonder onderwerp gebleken om met andere vrouwen te onderzoeken. Wat verlept? En wat maakt dat we daar een probleem mee hebben? En: hoe kunnen we de verlepping zien als iets natuurlijks, iets moois zelfs?
Op het moment zijn er geen ‘Je Verlept Prachtig!’ workshops gepland. Wil je op de hoogte blijven van activiteiten rond dit onderwerp? Zet je vrijblijvend op de lijst.

ik wil op de hoogte blijven — >

zienisgeloven-zie-binnenzijdeZien is Geloven! is een online project waarmee je op een beeldende manier jezelf helpt je gewenste toekomst te creëren. Je maakt een vision-board als tastbaar tussenresultaat, waarmee je je brein, hart en handelen de door jou gewenste focus geeft.

Op weg daar naartoe duik je de diepte in en ontdek je wat je tot nu toe ervan weerhield die wensen waar te maken. Het project is speels, licht en creatief. Het effect kan diepgaand zijn en zal je zeer waarschijnlijk verrassen. Doe mee en ontdek dat je de weg nog niet hoeft te overzien om te komen waar je wilt zijn.

Doe mee en ontdek dat je de weg nog niet hoeft te overzien om te komen waar je wilt zijn.

lees alles over Zien is Geloven! –>testimonial-zien-is-geloven1