Hoe maak je een geweldige ‘talking head’ video? Online cursus

How to make a great talking head video

O jee, een talking head video?

Voor als je met je hoofd in beeld moet, maar niet goed durft, maakte ik een nieuwe online cursus How to Make a Great Talking Head Video. De cursus is voor wie een video wil maken voor de zakelijke website, een crowdfunding campagne of voor als je online les wilt geven.
Sinds september 2017 geef ik les op Skillshare. Het is de Spotify onder de online leerplatforms: je betaalt een vast bedrag per maand (ongeveer een tientje) en mag dan alle cursussen doen die er zijn. Dat zijn er duizenden, waarvan honderden echt heel goede. De onderwerpen variëren van hand lettering, schilderen, UX design, het starten van een bedrijf, portretfotografie en koken tot video’s maken…

Gratis uitproberen

Het leuke en fijne is, dat je dit eerst gratis mag uitproberen. Meld je je aan met een van mijn cursus-links, dan krijg je twee maanden een gratis premium lidmaatschap. Je zit er niet eens aan vast, want zeg je binnen die twee maanden op, dan betaal je niets. Zet het even in je agenda voor de zekerheid, zodat je een bewuste keuze kunt maken om te blijven of gaan. Goede kans dat je wilt blijven. Ik ben inmiddels al een beetje verslaafd aan het doen van cursussen.

De links naar mijn twee cursussen: Courage for the Camera Shy en How to Make a Great talking Head Video. Van de laatste zie je hieronder de introductie waarin ik (in het Engels) uitleg waar de cursus over gaat.

“Full of practical advice that you won’t find in technical courses.”

Lesgeven; het bevalt me goed!

Het lesgeven bevalt me ook heel erg. Het overdragen van alles wat ik zelf heb geleerd de aflopen tien jaar, is erg mooi. In één week deden al 70 mensen de cursus en 30 van hen lieten reviews achter. Wauw! Het is een grote tijdsinvestering, maar als ik dan zie hoe mensen reageren, ga ik toch echt gloeien van binnen: “This is a fantastic class, full of practical advice that you won’t find in technical courses. Lucy has certainly made me feel more confident about making a talking head video.” – Ann-Marie Yee Creativity Coach | Content Strategist

Nieuwe cursus: How to Make a Great Talking Head Video

Mijn nieuwste cursus ging eind januari online. In How to Make a Great talking Head Video leer je vooral veel over hoe je kunt omgaan met al het gedoe in je hoofd dat het zo moeilijk maakt om je verhaal te onthouden. En om jezelf te blijven en ook je gekke kanten te durven tonen. Je leert je innerlijke criticus M/V op zijn plek te zetten. En je leert wat praktische zaken waardoor je het jezelf makkelijker kunt maken, zowel tijdens de opnames als tijdens de montage.
De muziek is weer van Tom Beek.

“This is an awesome class—highly recommended. I’m pretty sure Lucy could convince me to do anything with her calm and easy presentation. Can’t wait to take her other classes.” – Ronnie Walter Artist, Writer, Art Biz Coach

Mocht je nou geen credit card hebben en toch mee willen doen: voor een klein aantal mensen kan ik iets regelen. Mail me dan even via het contactformulier.

“I’m pretty sure Lucy could convince me to do anything with her calm and easy presentation.”

Geef een reactie