Ik zoek foto’s voor je communicatie

ik zoek bestaand beeld

Werk je met mensen? Ik zoek foto’s voor je website, folder, presentatie

Zoek je beeld voor je website? Help je mensen en spelen zich in jouw werk onzichtbare en soms moeilijk definieerbare processen af? Vind je het lastig deze te verwoorden, laat staan in beeld uit te drukken? Dan kan ik je misschien helpen, want ik zoek graag foto’s voor jou! Het is echt niet altijd nodig nieuw beeld te laten maken, waar je al gauw € 600,- à € 1000,- per foto voor betaalt. Je kunt ook heel mooi bestaand beeld vinden. Stockfoto’s. Getsie!?

Zoef meteen naar het aanbod –>

Stock werd vroeger geschoten voor witte studio-wanden,
met onechte mensen in ongeloofwaardige situaties.

Getsie, ingeblikte foto’s

*Stockfotografie heeft een slechte naam omdat het vroeger vaak van slechte kwaliteit was, geschoten voor witte studio-wanden, met onechte mensen in ongeloofwaardige situaties. Dat is allang niet meer zo. De kwaliteit is tegenwoordig hoog en je vindt prachtige hoge resolutie-beelden voor een paar honderd euro tot enkele tientjes. Afhankelijk van de deal die je sluit met het bureau, kun je voor nog minder geld aan de foto’s komen.

Het fijne van foto’s die er al zijn, is dat je meteen ziet of het voor jou klopt of niet. En je kunt ze NU aanschaffen. Je kunt beelden downloaden met een watermerk en deze alvast testen in je site of folder.

Het fijne van foto’s die er al zijn, is dat je meteen ziet
of het voor jou klopt of niet.

foto: Xesai, iStockphoto

Het is alleen nog niet zo makkelijk de juiste foto’s te vinden. De zoektermen die je gebruikt, bepalen alles. Wat zie je voor je? Hoe druk je een bepaald gevoel uit in beeld? Als je niet weet hoe en waar je moet zoeken en wat wel en niet werkt, kan dat weken kosten. Niks aan.

Als je niet weet hoe en waar je moet zoeken en wat wel en niet werkt, kan dat weken kosten. Niks aan.

Dus: ik zoek foto’s voor jou!

De laatste tijd vragen steeds meer mensen of ik ze wil helpen beeld te zoeken voor hun website. En door zo’n opdracht kreeg ik een idee. Ik blijk er goed in te zijn en vond het ontzettend leuk om te doen. Tijdens de zoektocht voor een van mijn klanten, kwam ik nog veel meer goede foto’s tegen waardoor ik ook aan andere dienstverleners dacht.

Ik vond het zelfs zo leuk, dat ik de toegang tot een grote berg foto’s heb aangeschaft bij iStockphoto, zodat ik voor een lager bedrag aan de foto’s kan komen en de licentie aan de klant mag overdragen.

Ik zoek speciaal voor jou op basis van jouw wensen, twaalf supergoede beelden

ik-zoek-je-fotos-lucy-lambriex-zie-binnenzijdeIk zoek je foto’s – totaal

Daardoor kan ik je iets moois aanbieden: ik zoek speciaal voor jou, op basis van jouw briefing, bij iStockphoto 12 foto’s voor jouw headers of voor je blog, voor je folder of je presentatie. Dit op maat gesneden meedenk- advies- schets- in-elkaar-zet- en zoekwerk kost je: € 695,- ex btw, inclusief 12 foto’s op hoge resolutie. (De foto’s kosten als je ze los koopt al gauw € 275,-.)

 

Alle foto’s op deze pagina komen van iStockphoto. De foto met de zwembanden is van Aleksandar Nakic.


(*Ik maak zelf ook stockfoto’s, meestal in het dagelijks leven en altijd met echte mensen, maar deze zijn over het algemeen duurder omdat ze vaak ook voor uniek gebruik gekocht kunnen worden.
Ze zitten niet in de pakketten die ik hier aanbied.)

Geef een reactie