De VisieFotosessies krijgen een vervolg

De VisieFotosessies krijgen een vervolg: Zien is Geloven!

In december/november 2014 hebben 33 mensen ieder voor zich gewerkt aan hun vision board, een visuele representatie van hun gewenste toekomst. We gingen een stuk verder dan op een middag wat plaatjes bij elkaar plakken. Het werd een spannende en diepgaande reis langs wensen, overtuigingen, angsten en intenties. Waar wil je heen en wat houdt je tegen? Hoe kun je verder zonder dat die overtuigingen in de weg zitten?

Waar wil je heen en wat houdt je tegen?

Ik ontwikkelde het project terwijl het liep en ik zelf ook meedeed en steeds een stapje voor bleef. Dat was eerst nogal spannend maar toen ik me kon overgeven, bleek het een prachtige manier van werken waarin ik bijna parallel liep met de deelnemers en kon ingaan op wat er leefde. Dankzij deze ervaringen en de feedback die ik na afloop en tijdens het project heb gekregen, kan ik nu een project voorbereiden dat ik in de lente van 2015 ga aanbieden, een seizoen dat beter past bij creatie dan de winter. Zet je op de lijst en blijf op de hoogte van Zien is geloven! waarmee je middels fotografie je gedroomde toekomst vormgeeft en de weg ernaartoe vergemakkelijkt.

ik zet me vrijblijvend op de lijst –>

Of:

lees hier wat enkele eerdere deelnemers er zoal over vertellen –>

Welnee:

ik doe meteen mee met Zien is Geloven! vanaf 20 maart –>

8 Reacties Schrijf een reactie

Geef een reactie